Filters
  • Manufacturer
    • Bipolar
    • Eastpak
    • Vans
  • Price

Jachete

Vizualizare ca: Lista / Grid
Produse pe pag:
Sortare dupa:
BIPOLAR DAYS OF THUNDER JACKET
Sacou negru asimetric din tricot de bumbac din Colectia Bipolar 13/14; Tomboy Hero este dedicata si construita in jurul ideii că în fiecare dintre noi se ascunde un super erou. Croi lejer din bumbac 100%. Disponibil pe shopul online www.frogs.ro ..
450 LEI
BIPOLAR LIAISON DANGEREUSE
Bluza din Colectia Bipolar 13/14; Tomboy Hero este dedicata si construita in jurul ideii că în fiecare dintre noi se ascunde un super erou. Croi lejer din bumbac 100%. Disponibil pe shopul online www.frogs.ro ..
300 LEI
Geaca Eastpak fete Off Shore
Geaca Eastpak fete Off Shore material: exterior 40% poliamida - 60% poliester; captuseala 100% poliamida 6 buzunare exterioare 1 buzunar interior 1 buzunar interior pentru mp3 player   ..
650 LEI
Geaca Eastpak The Super
Geaca EASTPAK The Super material: exterior 40% poliamida - 60% poliester; captuseala 100% poliamida 6 buzunare exterioare 1 buzunar interior 1 buzunar interior pentru mp3 player gluga detasabila blana de pe gluga este sintetica si detasabila ..
590 LEI
Hanorac VANS VARSITY FLEECE
Hanorac VANS VARSITY FLEECE este un hanorac versat care iti permite sa-l transformi intr-o jacheta. Gluga este prevazuta cu un fermoar pe mijloc care permite desfacerea acesteia. In laterale este prevazuta cu cate un set de capse. Acestea ajuta prinderea colturilor glugii de guler pentru a da un ..
345 LEI