Termeni si Conditii

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.
 
DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
 
Intregul continut al site-ului S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB si alte date - este proprietatea S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
CONFIDENTIALITATE
 
S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
 
Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a companiei S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L, care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si plati ulterioare fata de persoana dvs. De asemenea, sunteti de acord sa primiti informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la S.C TWO GREEN PROJECTS SRL.
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.
 
La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, anual, S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. S.C TWO GREEN PROJECTS S.R.L va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.
 
DESPRE PRODUSELE COMERCIALIZATE PE WWW.FROGS.RO
 
Produsele comercializate prin site-ul www.frogs.ro sunt produse noi, in ambalajul original si la momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Preturile prezentate nu includ cheltuielile de livrare.
Toate produsele sunt autentice. www.frogs.ro este dealer autorizat CONVERSE, VANS, EASTPAK, BIPOLAR, BOURGEOIS PUNK, NIKE.
 
LIVRARE
 

Courier DPD - costul serviciului de curierat este de 20 lei. Livrarea se face in 24-48h:

 • 24h - daca ati plasat comanda pana la ora 14.00;
 • 48h - daca ati plasat comanda dupa ora 14.00.
Beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT* toate comenzile a caror valoare depaseste/atinge suma de 400 lei;
 
*Transportul gratuit nu se aplica in cazul produselor reduse.
 
PLATA PRODUSELOR
 
Plata produselor comandate de pe site-ul www.frogs.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua prin:
 
 1. Plata ramburs - valoarea comenzii(inclusiv taxele de transport) sunt achitate la primirea coletului.
 2. Plata online prin card bancar Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro - plata prin card bancar se face prin platforma de plata securizata Plationline si sunt acceptate urmatoarele tipuri de card: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro.& Utilizatorul va introduce datele sale de card pe platforma securizata plationline.ro si suma aferenta cosului de cumparaturi va fi retinuta. In cazul unui ramburs suma va fi returnata dupa ce produsele vor ajunge in posesia SC TWO GREEN PROJECTS SRL conform instructiunilor de la capitolul CONDITII DE RETURNARE. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Frogs.ro.
 3. Plata in rate fara dobanda, online, prin Star BT - se poate opta pentru plata a 3 rate, fara dobanda, in conditii de siguranta deplina. Nu se percep comisioane suplimentare pentru tranzactii.
Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe www.frogs.ro si beneficiezi de :
 • 3 RATE fara dobanda pentru orice cumparatura
 • 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala
 • perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti – integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card si Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. (in cazul cardurilor Flying Blue, vei primi Mile Premiu Flying Blue in loc de puncte STAR )

Nu ai inca STAR card? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

 • In orice unitate Banca Transilvania
 • Online
 • Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom
CONDITII DE RETURNARE
 
Returnare in 14 - 30 zile:
 
Potrivit dispozitiilor art.9, alin.1, lit.b din OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta - "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, noi iti garantam un termen de retur mai mare decat cel garantat prin lege si anume in 30 zile de la cumparare.
 
Returnare in 30 zile
 
Se poate returna produsul cumparat in termen de 30 zile lucratoare daca acesta s-a deteriorat din cauza unui defect de fabricatie. Te rugam sa ne anunti completand formularul din zona RETURNARI sau trimitand un e-mail la comenzi@frogs.ro prin care sa anunti dorinta de returnare. Un reprezentat Frogs.ro te va contacta pentru a stabilii detaliile returului.
 
Daca produsul a facut parte dintr-o promotie, avand pretul redus la achizitionare, nu-ti mai putem returna banii ci doar sa il schimbam cu un produs de o valoare similara.
 
 
DISPUTE SI CONFLICTE
 
Orice conflict aparut intre S.C. TWO GREEN PROJECTS S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.  Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu persoana noastra de contact responsabila cu concilierea, Mihai Ciobotaru, mihai@frogs.ro, tel: +40.753.708.629.
 
In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.frogs.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
 
ANPC
 
Telefonul consumatorilor: 0219551